Glasbewassing

Het schoonmaken van glas in alle soorten en maten is onze hoofdspecialiteit , kennis, veiligheid en bereikbaarheid staan centraal bij het reinigen van glas, op iedere hoogte.Wij hebben sinds kort een truckerpool – systeem. We wassen dan met osmosewater waar geen kalk en andere stoffen in zitten. Hierdoor blijven uw ramen en kozijnen langer schoon. Er hoeft hierbij geen ladder gebruikt te worden en we kunnen makkelijk bij alle ramen. Daar waar wij het systeem al gebruiken zijn de klanten er zeer over te spreken. Wij weten hoe belangrijk een schoon raam is! Wij reinigen uw ramen dus zodanig en tevens nemen wij ook altijd, uw kozijnen hierin mee, zoals het hoort.

Dakgootreiniging
Niet iets waar U waarschijnlijk dagelijks bij stil staat, maar een vervuilde dakgoot kan grote problemen geven met alle consequenties van dien. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden ontstaan er vaak lekkages. Lekkage kan op diverse plekken ontstaan, op het dak van de woning, als ook op de daken van garages schuur of afdak. Daarnaast kan water dat langs de muren stroomt zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Hierdoor kunnen schimmels en andere ongewenste effecten ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Ook zorgt een slechte regenwaterafvoer ervoor dat houtrot op diverse plekken kan toeslaan. Denk hierbij aan houten kozijnen, gevelbekleding, sierlijsten en de rand waarmee daken zijn afgewerkt. Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelfs begroeid geraken als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade.

Daarnaast vinden muggen in stilstaand water een ideale plek om te gedijen. Wij kunnen op U verzoek ook een bolrooster plaatsen en er zijn verschillende soorten bescherming voor de dakgoot en platte daken zodat na reiniging voorkomen word dat deze kunnen verstoppen. Met een  jaarlijkse dakgootreiniging uitgevoerd door onze vakmensen voorkomt U veel problemen. Hiermee bespaart U ook heel wat kosten omdat de gevel minder snel gereinigd moet worden en het houtwerk veel langer mee gaat. Het vuil wat uit de dakgoten word gehaald kunt U zelf afvoeren in de groen container,wij nemen dit helaas niet mee.

Trespa reiniging

Wij doen ook aan trespa reiniging van dakkapellen,  gevels en boeiboorden. Ook houten en kunststof gevels kunnen wij schoonmaken. Zowel gevelbekleding van hout als kunststof gevelbekleding dient periodiek schoongemaakt te worden. Gevelbeplating van hout wordt meestal schoongemaakt tijdens de schildercyclus van de woning. Gevelbekleding van kunststof (Keralit, Swish, Plastica, Ki-kern, Rockpanel, Shera, Canaxel, Trespa, Eternit of Werzalit etc.), wordt vaak overgeslagen. Gevelbekleding schoonmaken is een vak: er zijn veel soorten gevelbekleding en ieder type dient op een andere manier schoongemaakt te worden.
Mocht U geïnteresseerd zijn in één van onze diensten neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij U langs om een gratis offerte te doen. Onze dienstverlening komt neer op professionaliteit, kwaliteit en méér dan tevreden klanten.

Zonnepanelen

Net als ramen worden zonnepanelen op den duur ook vuil. Het oppervlak van het zonnepaneel-glas zal minder snel vuil vasthouden vanwege speciale behandelingen die het glas in de fabriek krijgt, echter zal naar verloop van tijd het glas toch vuil vasthouden. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen minimaal één maal per jaar te (laten) reinigen, hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen.

Voor de reiniging van de zonnepanelen werken we met telescopische stelen met ultra zachte borstels. Deze worden gevoed met osmose water. De telescopische borstels maken het mogelijk om veilig en uiterst efficiënt vanaf de grond uw panelen te reinigen. Het reinigen van de panelen draagt bij aan een optimaal rendement voor uw panelen en is essentieel voor een lange levensduur en maximale opbrengst van uw installatie. Wij komen vrijblijvend bij U langs om een gratis offerte te doen.